Jislon (Europe) B.V.
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
 

 Assortiment

Zoeken

Jislon (Europe) B.V.
Gesseltweg 4
6089 NT  Heibloem
Nederland
(route)

T: +31 475 - 49 50 39
F: +31 475 - 49 54 76
E: info@jislon.com

Openingstijden;
maandag t/m donderdag
van 8.30-17.00,
vrijdag van 8.00-16.00

 

JISLON (Europe) BV, Pole Cones, Road Studs, Traffic Islands en Spiegels voor elke situatie.

Onze productgroepen zijn als volgt onderverdeeld;

* JISLON® - Pole Cone
* JISLON® - Road Studs
* JISLON® - Traffic Islands
* BIMEX® - Mirrors


JISLON® - Pole Cone

Onze overrijdbare palen geven de balans tussen VEILIGHEID, DUURZAAMHEID en DESIGN.

JISLON® - Pole Cone zijn het perfecte product voor locaties en projecten waar om veiligheidsredenen en palen nodig zijn, maar waar een traditionele paal van staal, plastic en hout niet overleeft, te veel vervangen dient te worden en voor veel  onderhoudskosten zorgt. 
Onze palen zijn de ideale combinatie tussen een mooi design en duurzaamheid.


JISLON® - Road Studs

Onze solar wegmarkingsystemen werken op zonne-energie en zijn ontworpen om meer veiligheid te bieden op de weg. Deze High Tech producten zorgen voor veiligheid op gevaarlijke punten en in gevaarlijke bochten. JISLON® - Road Studs geïnstalleerd voor een voetganger oversteekplaats zorgen ervoor dat deze ook de oversteekplaats ook zichtbaar is in het donker.


JISLON® - Traffic Islands

Onze verkeerseilanden worden in combinatie met de palen gebruikt, en creëren zo nieuwe mogelijkheden op de weg. JISLON® - Traffic Islands kunnen de weg opdelen, de snelheid verlagen en zo een veiligere weg creëren. De eilanden hebben een bijzonder mooi en authentiek ontwerp en zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen.

 

BIMEX® Spiegels 

staan garant voor kwaliteit en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voortdurend testen wij op klimatologische invloeden, kras- en slagvastheid in verband met vandalisme en de levensduur.

Ooit op een onoverzichtelijk kruispunt gestaan met een verkeersspiegel waarin de situatie niet te zien was? Bijvoorbeeld omdat het glas beslagen was of door slecht zicht tengevolge van ijsvorming? Of wellicht vernield? Dat is met een BIMEX® Spiegel verleden tijd. Mede dankzij onze kwaliteit en de materialen. Onze spiegels dienen om te zien en gezien te worden. Voor uw en andermans veiligheid. Wist u dat wij in Europa als eerste de anticondens en antivries spiegel hebben geïntroduceerd?

Ongeacht de weersomstandigheden staan onze spiegels garant voor overzicht en veiligheid. In winkels, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en andere instellingen worden onze antidiefstal- en panoramaspiegels veelvuldig ingezet. Ter voorkoming van diefstal of andere ongewenste handelingen. Lees meer over onze antidiefstal- of panoramaspiegels. Ook binnen de industrie zijn wij met onze oplossingen sterk vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld met de observatie spiegels. Op onoverzichtelijke kruispunten met veel heftruckverkeer. Maar ook als bewaking- en controlesysteem. Lees meer over industrie, bedrijven en instellingen.