https://www.jislon.com/assortiment/spiegels/zoeken-op-spiegelmodel/skg-spiegel/kogelspiegel-polycarbonaat-90-90-cm-incl-stalen-frame/_127_w_213_140_NL_1
Jislon (Europe) B.V.
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
 
Zoeken
Inloggen
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.jislon.com/assortiment/spiegels/zoeken-op-toepassing/wonen/skg-spiegels/liften-en-entree/kogelspiegel-polycarbonaat-90-90-cm-incl-stalen-frame/_127_w_44_140_NL_1

Kogelspiegel polycarbonaat 90° 90 cm, incl. stalen frame

Artikelnummer012-565
Configureer uw product
Omschrijving
Tell a friend

Vandalismebestendige bolspiegel van zelfdovend slagvast polycarbonaat voor montage in garages, brandgangen, trappenhuizen, liftuitgangen. Montage aan plafond, in hoeken en aan muren. Ook zeer geschikt voor instellingen, ziekenhuizen, gesloten inrichtingen.Gecertificeerd volgens SKG KE572.

De spiegel wordt geleverd met montage- en onderhoudsinstructies*, Torx®H veiligheidschroeven en een speciale Torkx®H veiligheidschroevendraaier of schroefbit. Indien het spiegeloppervlak dusdanig is beschadigd, dat het zijn functie niet meer goed kan vervullen, dan kan deze spiegelface door een nieuw vervangen worden. Deze losse spiegelfaces zijn als reserve-onderdeel verkrijgbaar bij Bimex BV, waar u ook het juiste bestelnummer kunt opvragen.

Specificaties:
- Spiegel 45xh45 cm
- Gecertificeerd SKG KE572
- Vandalisme-bestendig polycarbonaat spiegel
- Hardschuim in de holte van de spiegel
- Zelfdovend
- Gebruikersafstand 0-3m

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel.
De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.
Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking